Voor een natuurlijke lifestyle
Voel je welkom!

Ik ben Yanka,  vrouw, moeder, yogi en altijd zoekende naar balans, vrijheid en betekenisvol leven.  Samen met mijn man en kinderen leven wij graag bewust als het gaat om nieuwe trends op gebied van natuur, biologisch en bewustzijn.  Deze weg past bij onze gedachtengoed en ondersteunt onze lifestyle op een gezonde en natuurlijke manier. Daarbij willen wij altijd rekening houden met onze aarde en nemen wij met ons enthousiasme graag anderen mee.  

 

 

“DōTERRA, cadeautje van de natuur”

 

Met de essentiële oliën van dōTERRA hebben wij ons pad gevonden waar alles samen valt.  Waar wij hebben mogen meemaken hoe krachtig onze natuur is en hoe mooi het is om deze kennis te delen. En door de kennis te delen en anderen deelgenoot te maken van deze prachtige producten, stellen wij dōTERRA en ons zelf in staat om andere mensen te helpen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

 

“Geluk vermenigvuldigt zich, wanneer je het met anderen deelt”

 

Dat ik bewust met mijn gezondheid bezig ben is niet altijd zo geweest, maar in tijden van stress, slechte huidconditie en laag energie pijl ben ik gaan zoeken naar hoe het anders kan. Want de oplossingen met (alleen) medicatie stonden mij tegen. Er moest een andere manier zijn. 

Jaren geleden was ik al begonnen met yoga, dat grote effecten had op mijn welbevinden. Toen kwam voeding, ‘schone’ verzorgingsproducten en nog veel meer. Het werd mij steeds duidelijker hoe belangrijk het is dat de balans vanuit beide, lichaam en geest, de sleutel zijn voor je algehele gezondheidservaring. 

 

“Je lifestyle is het meest krachtige medicijn die we hebben”

Dr. Robin Fawcett

 

Ik ben een vrouw met heel veel hart, passie en het hart op de tong, op een missie om jou te inspireren deze natuurlijke weg ook in te slaan. 

Ben je nieuwsgierig? Wil je meedoen? Check dan de aankomende (gratis) workshops of vraag een 1 op 1 gesprek aan met mij. Ik help je graag!

 

Liefs Yanka